V sklopu video seminarja bo prikazano delovanje in uporaba spletne aplikacije Katalog živil za javno naročanje z ustreznimi načini oblikovanja sklopov, vključno z izvedbo povpraševanja za izločene sklope.
Vsebina:
- Uvod
- Zakonodajni okvir
- Izvedba splošno
- Izračun ocenjene vrednosti
- Načelo kratkih dobavnih verig
- Primer za izločene sklope
- Primer za neizločene sklope
- Uredba o zelenem javnem naročanju
- Opozorilo na spremembo uredbe
- Uredba z zelenem JN (nadaljevanje)
- Katalog živil za JN
- Katalog pri oblikovanju sklopov in meril
- Kaj dodatno omogoča katalog
- Delovanje pregleda živil na katalogu
- Oblikovanje oddaje naročila: Košarica
- Izvoz podatkov v excel
- Predloge za pripravo javnega naročila
- Oblikovanje izločenih sklopov
- Pogoste težave pri naročanju živil
- Odgovori na vprašanja
Predavateljica:
Maja Marinček, univ. dipl. ekon., je zaposlena na Ministrstvu za javno upravo z bogatimi izkušnjami na področju javnega naročanja. Na Ministrstvu za javno upravo sodeluje pri pripravi predpisov s področja javnega naročanja in tolmači javnonaročniško zakonodajo, pred zaposlitvijo na ministrstvu pa je 10 let svetovala pri pripravi in izvajanju storitev na področju javnega naročanja.